Kelderlekkage en vochtwering

Kijk ook op onze website www.kelderlekkage.wiki

In veel vooral oudere woningen en gebouwen krijgt men te maken met vochtdoorslag in de kelder. Een vochtige kelder is onaangenaam voor mensen en voor opgeslagen goederen.
Bovendien kunnen vochtproblemen ook op andere plaatsen in de woning of het gebouw tot problemen gaan leiden. Problemen als condensvorming, optrekkend vocht, hygroscopisch vocht en vochtdoorslag. 

Vochtproblemen kunnen vele oorzaken hebben: slechte staat van materialen, verhoogde grondwaterdruk, poreusheid van kelderwanden, slechte pleisterlagen, lekkende doorvoeren, slechte aansluitingen van de wanden op de vloer, onvoldoende ventilatie etc.

Een goed gerenoveerde kelder verhoogt de waarde van een gebouw aanzienlijk. Ook werkt de kelder isolerend voor de bovenliggende ruimtes.

Bij bestaande kelderruimten is het vaak door ruimtegebrek of eigendomsgrenzen niet mogelijk om de problemen van buitenaf te bereiken en zal de oplossing van binnenuit gezocht moeten worden. 

Betonpro Nederland BV heeft uitgebreide ervaring op het gebied van het verhelpen en het voorkomen van vochtproblemen in kelderruimtes, zowel van beton als van metselwerk.
Betonpro Nederland BV heeft de kennis en middelen in huis om van buitenaf of van binnenuit de vochtproblemen op te lossen.

Neem contact met onze vochtspecialist op voor een afspraak ter plaatse om uw problemen te inventariseren en een gedegen advies op te stellen.